Före och efter-styling...

....ja inte på mig denna gången utan Zorro!! Idag var nämligen dags för trimning, han måste ju bli fin innan vi åker till Tyskland (om han nu bara hinner få sitt pass). Har ju sett på andra bloggar att det är tufft det där med att planera resor så jag vet inte hur Zorro har tänkt sig....men han kanske litar på Curlingmamman!! ;)
Vad har hänt den här helgen då? Jo vi har haft Ulfs brorsbarn, Johannes här och det var mycket trevligt. Vi lagade faktiskt mat tillsammans alla fem och det tyckte jag var riktigt kul...resultatet blev starkt, så nästa gång Johannes räcker det med liiiiite jalapenos!! :-)
Manne har också fått chansen att vara med på ett Zon-läger med BFF och det var ju både spännande och kul! Det är väl alltid bra att komma ihop med andra killar från andra Uddevallalag och få höra hur andra tränare är.
Denna veckan kommer att bli spännande tror jag......men nu ska det sovas......det är jobbigt det där med sommartid och trädgårdsmöbler som ska dras fram eller hur var det nu!:question:


Zorro före trimning-stolt, stor, glad!


Zorro efter trimning-ganska liten o ynklig!


Nostalgi...på bloggen!

I helgen var vi i min fasters hus för att kolla till det och för att kolla om det var något som vi ville ta vara på. Huset ska säljas och det är Annica, min kusin, och jag som har ärvt huset. Meningen var att vi bara skulle ta en kort sväng men så var det ju alla gamla kort....så där blev man ju sittandes och nu tänker jag bjuda er på en liten kavalkad. :thumbup:


Japp det är jag!!! Tänk att jag redan då hade en cool frissa :-)

även här finns jag......kan ni hitta mig?

Kan ni fatta att de här två är idag 14 och 17....hjälp!

och så sista, en bild på min goa pappa som jag ofta saknar!

Visst var han stilig? Kan förstå att mamma föll för han!

Ja det var allt från antikrundan för denna gången och vem vet kan ni lista ut vem som var jag på bilden kanske ni vinner något vacker!!!;)


Zorro är inte alltid störst bäst och vackrast!

Idag var det dags för Zorro att ta blodprov för att kolla om han har tillräckligt med rabies antikroppar i sin kropp så att han kan få ett pass. Jag har inte varit med hos veterinären tidigare när sprutorna har getts( 2 st) men idag kunde jag följa med. Zorro var på ett strålande humör för det luktade väldigt gott både utanför entrén och inne....MEN så hände det något, det kom in en dam i gröna kläder och ville ha Zorro upp på ett bord. Nu var det inte så kul längre.....hans ena framben rakades lite och hon drog åt ett gummiband så att ådrorna skulle bli tydligare, precis så som de gör på oss människor. Det krävdes en matte som höll huvudet och under armhålan och en husse som höll i bakpartiet och samtidigt försökte klia lite gott på ryggen (ja Zorros rygg alltså :-)) och ändå lyckades han nästan ta sig ner och hon hade väldigt svårt att få den mängden blod som hon behövde. Under hela denna tiden lät Zorro också väldigt ynklig....han pep så att man förstod att det var oerhört synd om honom! Just under denna tiden var INTE Zorro den häftiga och modiga terrier som han är i vanliga fall utan han var mer som en man med förkylning......
Blodprovet ska nu skickas till Tyskland och om ca två veckor har kanske Zorro sitt pass och får följa med oss till Danmark på Kristi Himmelsfärdshelgen.

Ni ser att han har plåster va?!!!


Utsätt mig inte för det där igen.....då flyttar jag!!!

Säsongen är igång!

Så var det dags igen, för träningsmatcher!!!! Träningsmatcher innebär grus o slask överallt, leriga shorts, blöta kläder och allmänt smutsigt!!!
Det innebär också kyla....ja inte för Magnus som springer som en galning efter bollen utan för curlingmamman som står bredvid och hejar. Det är inte ofta som  det är så varmt och skönt en söndagsförmiddag i mars....
Idag var det i alla fall Vargön som fick ett besök och jag tror att personalen i det lilla badhusets cafeteria blev mäkta förvånat när det välde in frusna föräldrar som ville fika. Det kändes som om han som stod i kassan hade sagt "jag kan ta söndagspasset" och tänkt att då är det lugnt och fint, men ack vad fel det blev.......massor av kaffe att brygga och fram med bullar och kakor! :-)
Vill ni veta hur det gick? Jo första träningsmatchen slutade med en 1-0-seger och tänk så mycket lättare det är att klara kyla då! Heja IK Oddevold!!!!

Lite lite glad.......eller MYCKET!!!

Det känns som att vara nyförälskad tonåring....ja så är känslan att stå där i Folkets Hus i Trollhättan en fredag morgon och säga till hon i kassan, sex biljetter, de bästa och höra henne säga, ja då var det klart!!!
Det är värt tidig morgon och mycket köande och nu äntligen kommer jag att få uppleva min favvogrupp ihop med de jag älskar! Äntligen ska jag få höra Bono sjunga samtidigt som jag har Ulf o mina barn runt mig och att sedan Johanna och Fredrik också finns med gör ju inte det hela sämre.
Nu börjar nedräkningen och jag ska hinna lära dem allt jag kan!!!!


Känns mycket bra!!!

U2 på gång!

Nu har jag hållt mig på mattan,,,,ja alltså jag har legat 15 minuter på mattan som jag beställde, nu börjar jag faktiskt att gilla det. Det har tagit ett tag för ibörjan gjorde det ganska ont men nu känns det bättre, låg där o drömde mig iväg till 31 juli.....för då, då kommer han ju BONO, ja han med den fantastiska rösten och med sig har han naturligtvis hela U2. Skulle så hemskt gärna vilja se dem igen men det är den enda spelningen de gör i hela Norden så det kommer att bli tufft att få biljetter, men jag ska göra ett försök! Har ju köat förr till dessa "gubbar" men det var 23 år sedan och då var man lite mer galen.....stod utanför Scandinavium från kl 3.00 och väntade och jag var INTE längst fram i kön men jag fick i alla fall biljetter. Sedan såg jag dem 1992 och då var Linus med, ja han var ju i min mage alltså så han har liksom gungat loss till U2 redan som litet embryo.....
Ja vi får göra ett försök att få tag på de där biljetterna och annars kanske man i alla fall kan åka till Göteborg och "tjuvlyssna" men det är ju inte alls samma sak!
Liverockjympan förresten var helt OK, det var ett band som hette Poor Bob o de spelade hårdrock o det svängde riktigt bra. Kul att testa Trollhättans Friskis o deras lokaler var ju otroligt mycket finare än Uddevallas.

Ja ni ser ju......det måste ju bara vara så bra!


U2

LiveRockPass

hej på er!
sitter här på jobbet nu och väntar in att klockan ska bli halv fem för då ska jag träffa Johanna på Lidl.......oh vilket trevligt fredagsnöje kanske du tror....MEN nej det handlar om att Johanna har "lurat" med mig på liverockjumpa här i Trollhättan och jag hittar inte dit! Alltså träffas vi på Lidl för att gemensamt bege oss till Friskis o Svettis! Ser mycket fram emot detta för det måste ju vara roligt att jympa till live musik.
jag ska rapportera hur det var.....för tänk om det är dansband? hur ska jag då kunna kämpa och slita när allt jag kommer att tänka då är "sockerdricka, pommac och lemonad" ( så ska man säga när man dansar foxtrot)
Ja ja vi får se hur det slutar!
Ha en bra fredag och keep on rocking! :-)

RSS 2.0