Riktig Curlingmamma!!!

Idag kände jag bara att nu var det dags att skriva här igen.....den här våren har varit helt knäpp med massor av jobb och försök att sälja mammas hus, så orken att skriva har inte funnits, ja inte lusten heller MEN så idag kom jag på att jag är ju en riktig curlingmamma. varför?
Jo Linus 16 år, är på Gothia Cup ihop med 20 andra 16-åringar o dessutom ca 35 000 andra ungdomar i en massa åldrar.  Och det är bara att erkänna att det skrämmer mig....massor kan ju hända! MEN samtidigt så vill jag ju att han ska vara där och ha kul men jag känner oro och det vill jag ju egentligen inte göra. Jag kan ju säga att jag blev inte lugnare av att under hela gårdagen gick det inte att få tag på honom. Han svarade inte på sms, och när jag ringde sa det bara "abbonenten kan inte nås"....bättrar inte på mina mammanerver! :-)
Men så idag kom det där goa smset som säger att han laddat telefonen och nu är med i universum igen....vad skönt!
Har också kommit fram till att det är mer ok för pappor att åka och titta på sina söner än vad det är att vara mamma och vilja se på match. Pappor får gärna kolla och de är bara intresserade och engagerade men om mamma står o tittar då är det lite "ha ha har du mamma med dig".
Ja ja det får man väl leva med! Jag vill i alla fall titta och kommer att fortsätta plåga mina söner med min närvaro!
För övrigt är det nu ca 1.5 dagar kvar att jobba innan den efterlängtade semestern kommer. Det ska bli så himla skönt men först ska jag rita lite mer prefabväggar!

Gothia Cup-som man vill att det ska vara!

RSS 2.0