Familjen drar till Danmark!

SÅ var det dag.....Magnus är redan framme i Danmark efter att ha blivit skjutsad till Göteborg idag med en packning som var lika stor och tung som han själv! :-) Själv håller jag just nu på och packar och imorgon åker vi också, ska bli riktigt kul att komma iväg och vi är flera familjer som ska bo på samma camping så jag tror det blir en riktigt trevlig helg!
Med oss har några av oss mammor en fin tröja som vi hoppas att vi kommer att få bära med stolthet!

Framsidan!


Baksidan, fint va?!

Ha en riktigt bra långhelg och krama varandra! :-)

Inte en sån här jobbdag allt för ofta!!!

JAg fattar precis varför Jörgen frågade mig om jag kunde åka på 3D-granskningsmötet idag.....jo då jag fattar....f-n ta dig Jörgen!!! :-)
Man reser ca 20 mil till Karlstad, man kommer in i ett trångt konferensrum där stolarna är besittna av män! Ser till att få med sig en kopp kaffe och sedan tänker man att detta kan ju omöjligt ta hela dagen (dagordningen sa att det skulle hålla på mellan 10.15-15.30) utan det kommer nog att finnas tid att kolla lite på byggarbetsplatsen och komma hem i bra tid......NOT!
3D-granskning finns till för att man ska kunna se hur huset är projekterat och på så sätt kunna undvika krockar redan innan den stackars gubben står ute i verkligheten o kliar sig i huvudet och det är ju verkligen bra, men när man får se listan på krockar och ser att bara på ett plan är det 196 krockar mellan el o vent börjar man få en olustig känsla av att dagen kan bli lång....är det då också så att just det som berör mig dvs K redan finns i verkligheten, står på plats och alltså inte kan flyttas på inser man ju att det antagligen måste bli el, rör och vent som måste flytta sina saker om det skulle krocka med "mitt" K!!!!
När det blev dags för lunch hade vi hunnit med el-vent-krockar på plan 1 så då var det ju bara resten av de 6 planen kvar plus de andra installatörernas krockar......behöver jag säga att nu var det tungt?!
När klockan blev 16 kände jag bara att nä jag orkar inte med detta så jag sa att tyvärr jag kan inte stanna längre men vid den tiden hade vi ju nästan hunnit färdigt halva plan 2!!! :-)
20 mil hem ochh så var den dagen klar....
Imorgon är en annan dag....

Korv med bröd kanske?

Jaha så har man gjort debut som kioskbiträde. Oddevold har fått lov att ha hand om kioskerna på Rimnersvallen vid sina egna matcher så idag var det P95 som hade hand om försäljningen vif Oddevolds match mot Motala. Tänk så mycket roligare att stå i en kiosk och sälja godis, kaffe ,dricka och korv med bröd än att sitta ute på Torp och försöka få någon att köpa en Bingolott.....
Här hände det ju saker och vi var tre mammor som kunde tjata och jobba, riktigt kul! Tyvärr förlorade IKO med 1-3 men jag tror att kiosken gick med vinst! :-)
Min familj har inte gått med vinst den här helgen för det har handlats shorts, tröjor och ett par skor, ja inget av detta var till mig utan det är bara de unga som handlar. Jag har lite svårt att fatta att ett par shorts kan kosta 950 kr men det är väa bara att fatta att så ska det vara!
I morgon ska jag testa på o träna igen efter en veckas uppehåll på grund av att alla mina leder har protesterat, känner mig inte helt bra än och det är gott irriterande men nu har jag kollat mitt socker flera gånger om dagen och har fått det till att hålla sig på en ganska bra nivå så vi får hoppas att jag är på gång tillbaka. Jag tar i alla fall ett pass imorgon som är lite enklare än vad jag brukar gå på så får vi se hur kroppen reagerar. Håll tummarna!!!!
Nu ska jag kolla vidare på hockeyn......vem vinner.....jag håller på Canada....tror jag....

De gröna fingrarna rör sig i trädgården!

Den här härliga långhelgen började med Cortegen i Göteborg, har bara sett den en gång förut o det var många år sedan så det var kul att kolla igen och efteråt åt vi på en fantastiskt god restaurang, MEZE på Vasagatan. Den kan jag varmt rekommendera om man gillar just Meze!!! :-)
Hann med en lite turné på Bohusöarna, Orust och Tjörn också och lyckades få se två fotbollsmatcher som båda slutade 7-3, men i båda fallen till fel lag.....ja tur då att vädret var så bra!
I söndags kändes det som om det var dags att vara lite kreativ i trädgården så vi åkte och handlade lite sallad och två hallonbuskar.....ja det är ju inte mycket med två buskar, men en början. Just den här sorten var hösthallon och ska alltså bära frukt i september-oktober, bra tycker jag när man har ätit sig mätt på krusbär och vinbär då kommer hallonen.....

Isbergsallad, ruccola och romansallad

Ja det ser inte mycket ut för världen
men vi hoppas väl på det bästa!

Detta är trädgårdens stolthet
en Magnolia!!

Jag gillar den mycket, blommar
på bar kvist och i år är den verkligen
otrolig!

RSS 2.0