Cup igen.....och kallt!!!

Denna helgen är det Cup i fotboll i Göteborg, på Heden. Just som man trodde att vintern kommit och att det enda som gällde för en fotbollsmamma var att se till att sönerna kom till träningen, nä då drar de till med en cup till! Ja Magnus är inte direkt ledsen för det, han ska få chansen att möta de bästa lagen i hans ålder och det är inte bara svenska lag utan även några nordiska länder.
MEN jag har väl en liten fundering på hur det kommer att vara att vara mamma och stå på Heden klockan 9.00 en lördagsmorgon i slutet av november....undrar om det kan bli kallt :-)
Ja ja jag vill ju ändå vara med och kolla så jag ska inte klaga utan på med mycket kläder och så iväg, man får väl heja sig varm och hoppas på att spelet värmer (där fick jag väl till det?)
Ha en bra helg och vill ni följa IK Oddevolds P95:or i sin kamp på Heden så går det bra att kolla in följande länk!
Eurostars Youth Soccer 2008

Ernst!!!

Ja det hette min farfar, MEN det är inte därför jag har Ernst som rubrik idag! För vet ni.....idag på jobbets fikarast berättade Sara att nu skulle jag verkligen få en liten krydda i livet. Och efter rasten kom det en länk.....o där var han ERNST!!!
Ja egentligen behöver man inte skriva mer om detta för nu kan man i lugn och ro vänta in julen och veta att Ernst kommer att leda mig och alla andra som förstår hans storhet fram till en trygg och fröjdefull jul!!

Just inte mycket alls....

Nä precis så är det, det har inte gjorts allt för mycket idag o speciellt inte något som egentligen kan vara kul att läsa för någon annan. Ja det skulle ju vara i så fall att ge er som tycker om att håna mig lite att gotta sig åt, för jag lyckades naturligtvis åka till ICA idag för att handla för kommande vecka och stå där i kön och lägga upp alla saker på bandet, dra mitt kort och få till svars att köp medges ej, göra ett nytt försök bara för att få samma svar igen......ja och nu kan ni som alltid vet precis hur mycket ni har på kontot, ni som för ordentlig månadbudget verkligen skratta och håna, medans jag fick ringa hem och be Ulf föra över mer pengar till kontot och sedan stå där och vänta och se alla som gick förbi tänka att där står en looser.... ett vrak som tror hon kan handla utan att ha täckning på kontot.....
Ja det var det...en vanlig söndag i virriga Virres liv....men jag kan också passa på och tacka er som gjorde gårdagen till en trevlig dag med god mat och mycket skratt det var en bättre dag!!!

Smala armhävningar-omöjligt för Virre

"Med "smala" menas att armbågarna hålls in mot sidan av kroppen och inte i 90 grader som vid de "breda". Håll även ihop händerna (ca 1 dm mellan) och sätt dem i marken rakt under bröstet. Alla bör göra "smala" armhävningar för att stärka musklerna på axelns baksida och skulderbladet och därigenom undvika skador på axeln."
Ja så här beskrivs denna jävulens påfund.....det GÅR inte....om jag testar detta så ramlar jag framlänges och drar näsan rakt i golvet, så alltså inser jag att jag måste börja på ett lättare sätt och det är just det som är problemet. Vad är lättare, alltså vad är förstadiet, embryot, till smala armhävningar?
Hjälp mig!!!




Japp så ska det se ut, men som ni kanske ser så är det inte jag på bilderna....

Virrefundering....

Jag har fundrat lite.....när jag går på Friskis&Svettis så är det något som jag funderar över. Ledaren kommer in o ställer sig i mitten och säger Hej o välkomna, ja det är ju inget konstigt med det, men, sedan säger de - "Jag heter Malin för er som imte har träffat mig förut".......jaha o vad heter hon för oss som har träffat henne förr då? Det kan jag fundera på! Och detta är ingen sak som bara händer en gång utan jag kan lova er att detta händer alltid på varje pass om personen presenterar sig.
ja för övrigt är det fredag och det blir mys och Idol idag, resten av helgen går i fotbollens tecken för denna helgen spelar båda sönerna Uddevallakannan. Ska bli spännande!!
Ha en bra helg önskar jag, Veronica, som heter det både för er som träffat mig och för er som aldrig träffat mig!!! :-)


Ögonbottenfotografering

......det är ett läskigt ord för mig, så när den lappen dök ner i brevlådan att det var dags att fota ögonen så kom den där oron inom mig. Tänk om det har hänt en massa med mina ögon och att jag håller på och bli blind. Alltså det är inget jag går omkring o tänker på hela dagarna men just när det är dags kommer oron. Ja innan man ska åka till kollen ska man droppa droppar i ögonen för att pupillerna ska bli stora och fina, vilket innebär att man ser väldigt dåligt och blir ljuskänslig, så det är inte att tänka på att köra bil själv till sjukhuset. Ulf körde och jag vandrade in hade svårt att se sjuan som det skulle tryckas på i hissen och tänkte att de som stod tillsammans med mig i hissen antagligen trodde att jag var en riktig pundare eftersom jag hade pupiller som tefat! :-)
Väl på rätt våning och rätt avdelning gick ju det hela väldigt fort....det smäller av några blixtar rakt in i ögat och så kommer det upp bilder på skärmen och ögonsköterskan studerar.....och studerar......och studerar.....nä men detta ser väl fint ut!!!! Inga konstigheter här utan fina ögon....oh vad glad man blir!
Så idag är det en bra dag och dessutom fick jag höra Sweetest thing med U2 på radion på väg till jobbet idag och för er som inte hört den, gör det! Det är en otroligt bra låt, kanske en av världens bästa!!!! :-)
Ja så här ser det ut på skärmen när mina ögon blir fotade!
Så här ser alltså våra ögon ut långt där inne!!!

Rädsla för spöken!!!!

Rätt som det är mitt i mörkaste november ringer det på dörren.....det ska inte komma någon till oss idag. Vem kan det vara? Ohhh jag gillar inte sådant, känner mig lite olustig när jag sakta o försiktigt smyger mig till dörren. Inget öga har jag att tjuvkika i utan jag måste öppna. Jag tar mod till mig och sakta sakta öppnar jag dörren......

BUS eller GODIS!!!!!
Hjälp!!!
Hjälp dessa små hemska varelser!




Känns lite bättre med rosa skelett som har Alfons-mössa!



Klart vi valde godis de såg ju hemska ut! Jag gick o hämtade vår godisskål och tog mig en titt ner i deras korg som redan hade fått lite innehåll, såg att det låg ett rött fint äpple där och sa - Har ni fått äpple också, vad trevligt!
Då svarar det modigaste spöket.....Nä blä o det är säkert ruttet också! :-)
Var har alla nyttiga och hälsomedvetna spöken tagit vägen?

RSS 2.0