Hemma och nöjd!

Hej på er alla goa och glada människor, så var man då hemma i Sverige igen efter LITE krångel.....det var något med en motor som inte ville gå igång och Spanair har väl lite dålig erfarenhet av krånglande motorer så vi fick av o byta plan. Hem kom vi om något försenad och väskorna kom idag, de hann inte riktigt med vid flygbyte i Köpenhamn!! :-)
Vilka dagar det har varit, jag kan verkligen rekommendera Barcelona, jag gillade den staden jättemycket. Lätt att åka buss och ta sig fram och lagom stort. Det bor ca 1.6 miljoner där.
Vad har vi gjort? JA den stora grejen var ju naturligtvis matchen mellan Barcelona och Almeria på Camp Nou. Det är en ganska stor stadion faktiskt! :-) Matchen var ju ganska häftig i en halvlek när Etóo gjorde tre mål Henry ett och så Alves ett men sedan var det väl inte så mycket fart i andra.
De andra dagarna gick åt till turistiska saker så som att åka runt i turistbuss, promenera MASSOR, äta gott och umgås med de bästa jag vet!!!
Vill passa på att berömma Linus som gjorde sig riktigt bra förstådd på spanska eftersom ingen, ja nästan ingen kunde engelska, dessutom var det inte spans spanska de pratade utan kataloniska och det var visst inte det samma som det man lär sig här i skolan. Linus och Magnus skratatde mycket åt mig när jag försökte beställa o blandade engelska svenska o lite av av varje och jag kände mig gammal när ingen förstod, men det kan man skratta åt nu!
här följer lite bilder.....
Camp Nou med plats för 98000 personer

Resultat

La Rambla-lång gågata

Ulfs lunch, massa snäckor, inget jag hade tagit!!!

La Sagrada Familia en katedral som inte är klar än men kanske ska bli....Gaudis stora verk som han nite hann o bli klar med och nu bygger hans efterföljare klart för pengar som kommer in på inträde

Olympiaområdet, Barcelona hade ju OS 1992

Vi åt jättegoda crèps i en smal liten gränd. Ulfs var med tre ostsorter och min var med ost och valnötter! Mums!

Ja det finns ju massor av mer bilder men det får räcka!
Nu är det väl dags för bonde söker fru.... :-) och du Johanna.....Ulf har spelat in Prison.....

Barcelona!!!

nu närmar det sig.....snart ska familjen åka på resa till Barcelona och det är vi värda! Barnen har kämpat grymt bra i skolan och får så göra ända fram tills vi åker eftersom de har prov nu på fredag. Magnus har dessutom fått stå ut med en något irriterad mamma som har varit förtvivlad då inte fysikpluggandet framskridit så som hon önskat (förlåt Manne!)
Vi vuxna har väl också haft en tuff sensommar/höst så vi är gött värda en resa!
Tänk att vi på söndag ska befinna oss på Europas största fotbollsarena, Camp Nou (98 000 får det plats)....det är spännande och vädret verkar vara otroligt bra ca 22-24 grader.
Ja så blir det och självklart ska vi inte bli utsatta för ficktjuvar.... HOLA!!! :-)

På resa med Ulfs jobb!

Denna helgen har vi varit par på resa!!! Ulfs företag bjöd på hemlig resa och på den resan fick även respektive följa med, trevligt!
Det bar iväg till Jönköping och efter att ha checkat in på vårt rum så var det samling i baren och så en liten promenad till Jönköpings konserthall. Vad kunde det vara som skulle kollas in? Jo.....Özz, Soran, Måns och Björn, alltså stand up comedy. Två timmar av mycket skratt blev det och jag tyckte att det var rkitigt bra, konstigt nog var det inte Björn som var bäst utan jag tyckte nog att Özz var den som passade min humor bäst, man kanske har för stora förväntningar på Björn....ja ja söt är han ju! :-)
En liten fundering jag hade var hur kul företagets kines hade.....ja det är alltså en RIKTIG kines som är här i Sverige i tre veckor och alltså fick hänga med på stand up....hmm man kan undra hur kul han tyckte det var. Han log i alla fall hela tiden men det gör de ju alltid!!!
Efter showen blev det tre-rätters middag men ingen disco-dans....o det hade jag ju sett fram emot, men helt klart en trevlig lördag!!
Glömde ju också att berätta att alla fyra stand-uparna bodde på samma hotell som oss så jag har faktiskt åkt hiss med Özz, fattade kanske inte det så men lite senare förstod jag det.... :-)

Grattis Linus!!

Igår fyllde Linus 16 år....det är ju helt otroligt att han är så gammal....det måste ju innebära att jag också är gammal! :-)
Det känns inte alls längesedan som han var en liten kille som inte kunde prata rent och som alltid skulle ha svar på en massa frågor.
Ja ja tiden går och jag är så väldigt glad och tacksam för att Linus och Magnus är två så goa killar som växer upp och utvecklas....det gäller bara för mig att hänga med i svängarna!
Men Linus.....ett stort grattis och nu ska det snart köras bil....
Linus


Enorm träningsvärk!

ja man ska väl inte skylla på träningsvärken varför detta inlägg inte kommer förrän nu MEN ont har jag haft....varför? Jo Assi, Jenny och jag var på en heldagsridning i Dalsland i söndags....
Det hela började för ett tag sedan när Assi och jag satt och snackade om hur kul det skulle vara och rida ut i skogen. Jag hade ett svagt minne av att jag sett turer på Dalslands aktiviteter och Assi är ju en tjej som får saker att hända så helt plötsligt var turen bokad. Natten till söndag var det storm och ösregn och ingen av oss trodde väl att det skulle bli någon ridning men när vi fått tag på personal på söndag morgon sa de att snart skulle det bli sol...jo jo det trodde vi kanske inte riktigt på, men vi tänkte att vi åker. Det räckte att vi lämnade Uddevalla så sken solen och så fortsatte det hela dagen, vilken dag vi fick!!! Vi fick en jättego tjej som tog med oss rakt ut i Dalslandsskogen bland älgar och rådjur, ibörjan höll vi till på stigar men till min fasa bar det ganska snart rakt upp för berg....jo uppför kan väl vara ok men jag hade ju en liten fundering om hur det skulle bli att rida utför.....och det var ganska scary, men Twiggy, min häst fixade det hela galant med mig hängande med.
Efter ett par timmar var det lunch och den åt vi mitt i skogen.
Ja detta var faktiskt en riktigt bra dag och det kändes som om jag verkligen behövde det efter allt städande och fixande med mammas hus!
En liiiten sak bara som gör det hela inte fullt så mysigt är den träningsvärk som nu har funnits i 4!!!! dagar. Jag har så ont i ben och rygg så man kan inte fatta det och idag när jag masade mig iväg på friskis så var det fortfarande plågsamt att göra vissa rörelser.
Fast det var värt det!
Twiggy som tog mig helskinnad både upp och ner för berg!
Twiggy!
Lunchdags i skogen
Lunchdags

RSS 2.0