Varför gör man detta?

jaha....varför?? varför ska jag utsätta mig för att på en fredag, när man egentligen kan åka hem o bara mysa, bege mig till en motionslokal och tillsammans med 17 andra svettas och pusta i en cirkel?
Är det det här med nytt år som gör att man helt tappar förståndet?
Ja det måste vara så och på något sätt så masar sig samvetet högre upp i kroppen bara för att det har blivit nytt år.....borde inte jag som har diabetes ta hand om min kropp bättre, hur var det nu hade jag inte fått hög kolesterol, borde jag så inte motioner och äta sunt??
ooohhh jag klarade knappt av att packa träningsväskan utan att bli trött!!!
Antagligen kommer ni inte att höra av mig på ett tag för jag kommer väl inte att kunna röra mig efter denna fredagsomgången.....men ni kan ju tänka på mig när ni sitter där och myser i soffan! :-)

Lördagsrapport

Vad det kan blåsa, jösses alltså! Hade jättesvårt att sova i natt för det ven och lät runt huset och jag var säker på att takpannorna skulle falla ner en efter en, men det har klarat sig bra!
Men man känner verkligen att det vore skönt med lite sol nu.....hela veckan har varit regnig och det märks på humöret.
idag har vi dock spelat badminton hela familjen och det är kul! Även om vi har en medlem som är så fruktansvärt dålig förlorare så han håller på att slå sönder både rack och oss andra när han förlorar en boll och skulle någon råka skratta åt honom ja då är det nära till dråp.....
När vi kom hem ifrån badmintonen tog jag ett varv runt huset (ja jag är ju lite orolig för takpannorna!! :-)) och vad såg jag där......
image19
hmmm.....ska det verkligen blomma i mitten av januari?

Ja, jag kan inte hjälpa att även om det är något galet med klimatet med allt regnande och blåst så blev jag ändå glad av att se denna lilla snödroppe trots att den inte borde blomma än!
ha en bra lördagskväll allesammans!

Tillbaka till verkligheten!

Kan inte fatta....jag har jobbat i snart 25 år !!!! och ändå är det alltid samma chock när man ska tillbaka till jobbet efter långledigt. I går satt jag här vid datorn o funderade på hur man sätter på den o varför :-)
Det är tur att man har en liten hund som behöver ut efter jobbet för annars hade jag väl bara legat i soffan hela gårdagskvällen!
Nåväl, idag är det ju tisdag och sakta börjar man fatta att så här är vardagen, grå, regnig o dyster.....nä, nu var jag väl lite väl negativ, livet är ju helt ok och det är ju bara 11 veckor kvar tills jag och hela familjen ska till London!!!
Jag tar nya tag och bestämmer mig för att om jag är glad kanske jag gör någon annan glad också!

MBT-skor

Eftersom jag har turen eller om man ska vara lite mer ego, har hjälpt till, så att det företaget jag jobbar på går bra så har vi fått bonus i decemberlönen....o då resonerar jag så att man borde unna sig något, liksom känna att jaaaa jag har lite extra pengar denna månaden. Det jobbiga är ju bara att komma på vad man ska frossa i. Det blev i alla fall en after work igår med hela familjen på Harrys....för god mat är aldrig fel.....MEN så drar ju det dåliga samvetet in o viskar i örat o säger.....borde du inte satsa på något nyttigt? Något som får din lätt skamfilade, trötta gråa kropp att kanske än en gång blomma lite lite?
SÅ KLART!!!! :-)
image18

Så nu har jag varit på Uddevalla Rygg och Ledteknik och handlat de skorna som man MÅSTE ha!!!!
MBT-SKORNA!!
Ja man blir så grymt vältränad o varenda muskel tränas o rumpan ska bli som Jennifer Lopez!!!! :-)
Ni förstår ju att man inte kan klara sig utan dessa skorna.....
Ja så nu kan jag med gott samvete känna att kroppen har fått ta del av bonusen både med god mat och bra skor!
Nu är det dags att fixa fredagsmys och om jag äter den med skorna på blir det bättre då tror ni? :-)
Trevlig helg!!!

Bullbak!

Finns det något som är mer "mammigt" än att baka bullar? Det är precis vad jag eller vi har gjort idag.....för det blev faktiskt en familjefest-bullfest!!!! :-)
Alla gjorde var sin plåt och nu fattas det bara en kopp nykokt kaffe och så provsmakning!
Jag tror det kommer att bli gott.....eller vad tror ni?
image16
Innan....


image17

......och efter!

Om ni trycker näsan mot skärmen så tror jag ni kan känna lukten av nybakade, varma kanelbullar.
Och till er som ska jobba imorgon.....tänk inte på mig som är ledig jag ska klara mig!!! Ha ha ha

RSS 2.0