U2-Ullevi-20090731

Det närmar sig, det är snart dags.....dags för att få gåshud, bli rörd och få en upplevelse som man inte ofta får! Alltså det är dags att välkomna U2 till göteborg!!!! Jag är så glad att jag masade mig upp o stod i kö för att få biljetter till detta, så glad att det äntligen är dags! Det är något speciellt mellan mig o U2, det går inte riktigt att förklara och när vi igår åkte förbi Ullevi o jag får se att de håller på och bygger denna mycket speciella scenen och jag känner att håren på armarna reser sig ja då vet jag att jag är helt såld på U2, så är det bara!!!
Så kom igen Johanna, Fredrik,Linus, Ulf och Johannes, nu drar vi och vi kommer att vifta vitt och hälsa U2 välkomna o vi kommer att få en magnefik kväll jag lovar er!!!!
Oj, oj, oj.....välkomna U2!!! :-)

Bono.....o vet ni jag tror han hade gillat Ernst!!!!

Liten spontanresa!

Jaha så har man bokat en liten liten resa med Ulfs bror o familj till.......Liverpool! Ja dit reser väl alla på semester, solsäkert! Eller är det så att det är engelsk fotboll som lockar? Mer troligt va? Jo så är det, vi ska se Everton-Arsenal och det ska bli väldigt kul tycker jag! Sitter nu här o kollar lite hur turismen är i Liverpool och mina ganska dåliga vibbar om LIverpool som en smutsig engelsk stad verkar få på moppen....det verkar vara en ganska mysig stad med mycket spännande restauranger o naturligtvis mycket Beatles....ja kul ska det bli i alla fall, men nu tillbaka till verkligheten o ut o klippa häckar.....inte lika kul o dessutom är det någon giftig saft i dem som gör att det kliar på armarna....o handskar kan man ju inte ha!!! :-)

En helt vanlig men trevlig dag!

Eftersom det skulle bli ett sådant fruktansvärt väder hela denna veckan så har vi inte planerat något speciellt....visste bara att vi skulle "passa" Johanna.....ja det skulle ju kunna bli jobbigt men hon var rätt snäll så dagen blev riktigt bra! :-)
Vi åt lunch på Kaktuz o sedan lockade vi med oss landkrabborna ut till havet.....ja inte så långt men vi har sagt förr att vi skulle fika på Snäckan någon gång o eftersom det faktiskt inte var det där enorma ovädret så blev det av idag!
När det var gjort tyckte Ulf att vi kunde gå hem så sagt o gjort vi sa hej då till Johanna o Fredrik ( tror att det kommer att falla ner en telefon vilken dag som helst!!!!) och så tryckte Ulf på sin fantastiska telefon som kan mäta avstånd och kaloriförbrukning o ja nästan allt, ja man kan RINGA med den också,  och så gick vi hem. Det var 4.9 km och Ulf gjorde av med 523 kalorier.....o klockan var 18.35......19.00 var jag på utegympa med friskis.....DET var väl en hurtig dag!!!
Jag gillar såna här dagar som egentligen inte är något speciellt med, utan egentligen lite trist eftersom mina goa ungar åkte till pappa idag, men som ändå blir bra!
Fram för fler sådana dagar!!!

En tuff dag....

ja det har det varit idag.....alltså det händer inte ofta o desto jobbigare blir det MEN idag har vi städat!!!! Ja hela huset faktiskt! Det kändes som en bra dag att göra detta på (om nu någon dag kan vara bra för sånt).
Finns det något mer otacksamt? Hur länge kommer man att se att aha vad nystädat det är hemma hos Virre? Ja du det är nog redan så att det inte är rent längre..... det har gått o kommit hund o det har joggats, så dammet är nog uppe o far o ser till att Virre har det smutsigt igen!
Nu till något roligare! :-)
Vi har varit några dagar i Karlshamn, en riktigt fin kuststad tycker jag. Vi hyrde stuga och hade det riktigt bra. I fredags var det Magnus Ugglas revy som vi gick på och jag tycker att den var riktigt bra. Både roliga skämt och bra sång!
här följer lite Karlshamnssemester

Ja inte Karlshamn men vilka bär!!!! Mums!


Rast på vägen.....

Stugan

De sålde goda fiskesaker från ett eget rökeri o det var vi ju sugna på att testa, GOTT!
......o till det en lite kall en.....

o så på fredag var det dags för revy! En bra vecka helt klart!!!

En kärleksförklaring!

Vet egentligen inte hur man ska skriva....vill så gärna förmedla en känsla som slog över mig idag så att jag själv blev förvånad!
Idag var dagen när vi skulle hämta hem Linus från hans Spanienäventyr och visst har jag saknat honom och varit både orolig o glad för hans skull. Har varit jätteglad över SMS som har kommit o jätteorolig när det INTE har kommit SMS.....
När vi satt på Landvetter o såg att det kom upp på TV-skärmen att planet från Köpenhamn har landat kändes det bra och Ulf och jag satt o pratade o jag sa att nu får du ta ett kort på honom när han kommer, så när han verkligen kom där, brun och fin så blev jag så överraskad av mina känslor.....det var så överrumplande. Jag blev så fruktansvärt glad över att se honom, tårarna rann och jag var bara tvungen att fort fram till honom o bara få hålla honom och krama honom! Den enorma glädje o lättnad jag kände över att få ha honom där igen, kunna ta på honom det var något enormt!
Jag är så stolt över honom som har klarat denna resan helt själv, haft några tuffa dagar som ensam o sedan haft 3 bra veckor och fått högsta betyg i alla ämnen. Heja på Linus, du är så bra!!!
Nu känns det så bra att börja semestern och på något sätt så kan den bara bli bra! På tisdag åker vi till Karlshamn.....o den resan slipper Linus åka själv ;-)



Jag kunde ha kramat sönder honom!!!


Helgen som gick!

Så har då ytterligare en helg i ens liv gått....en helg med fint väder, frukost utomhus och grill på kvällen! Sådana lördagar får man nog inte så många, just det här att det var varmt både på morgonen och på kvällen. Ulf och jag fick dessutom klått Manne två gånger i kubb.....som tur var lever vi alla efteråt men det beror nog mer på att Manne inte kan sikta så bra än att han inte ville träffa oss! :-) Dålig förlorare? Kan man väl säga!!!
Det var det "braiga" mindre kul var väl att städa på Glimmingen efter lördagens VM i motorcross....alltså var har Skräplisa och Mulle tagit vägen i dagens samhälle? Vi var ca 10 personer som gick där och städade för att få in pengar till fotbollslaget och visst vi får pengar för det men man blir ändå upprörd över hur svårt det verkar vara för folk att slänga skräp i papperskorgen.
Nu är det en arbetsvecka kvar o sedan är det dags för semester.....vad skönt det ska bli! Men först ska jag få hem Linus!!!!  Nu på söndag kommer han hem efter sina veckor i Spanien, vad spännande det ska bli att få höra om allt han har gjort!

Ja så här ser han ut Mulle och han gillar inte skräp!!!

RSS 2.0