Helgen som gick!

Så har då ytterligare en helg i ens liv gått....en helg med fint väder, frukost utomhus och grill på kvällen! Sådana lördagar får man nog inte så många, just det här att det var varmt både på morgonen och på kvällen. Ulf och jag fick dessutom klått Manne två gånger i kubb.....som tur var lever vi alla efteråt men det beror nog mer på att Manne inte kan sikta så bra än att han inte ville träffa oss! :-) Dålig förlorare? Kan man väl säga!!!
Det var det "braiga" mindre kul var väl att städa på Glimmingen efter lördagens VM i motorcross....alltså var har Skräplisa och Mulle tagit vägen i dagens samhälle? Vi var ca 10 personer som gick där och städade för att få in pengar till fotbollslaget och visst vi får pengar för det men man blir ändå upprörd över hur svårt det verkar vara för folk att slänga skräp i papperskorgen.
Nu är det en arbetsvecka kvar o sedan är det dags för semester.....vad skönt det ska bli! Men först ska jag få hem Linus!!!!  Nu på söndag kommer han hem efter sina veckor i Spanien, vad spännande det ska bli att få höra om allt han har gjort!

Ja så här ser han ut Mulle och han gillar inte skräp!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0