Ooooooliiiiiiiidligt spännande!

Ja det var det idag på damernas stafett.....och där sitter man på lunchen o tittar på svt.se live på datorn och bilden är liten och dessutom hackar det hela tiden, oj vad man önskar att man vore hemma i soffan istället, dels för att man naturligtvis ser bättre MEN också för att jag vill skrika o heja.....och det uppskattas inte av alla i rummet. Vi har ju vär Jörgen som bara tjatar om att ingen kan väl ta Jacob Hård på allvar....för för Jörgen är Jacob Hård=Bo A Orm i Lilla Sportspegeln!!! :-)
Idag på lunchen blev det också snack om en spikmatta som några av tjejerna avgudade och jag blev så sugen på det så nu har jag också beställt.....och lever den upp till lite av det den lovar kommer jag att bli en mycket glad, pigg, rörlig och underbar människa!!!
så ni som läser detta håll koll på mig och se om ni märker när leveransen har kommit!!! :-)

  • Den oranga färgen är glädjens färg och står för lust, kreativitet och andlig medvetenhet.
  • Den gröna färgen ger lugn, harmoni och själslig balans. 
  • JAG TOG EN...............ORANGE!!!
    oh jag känner på mig att jag kommer att bli oooooliiiiiidligt jobbig för min omgivning!


    Semledagen och förlovning!

    Ja vilken dag det blev, inte bara det att kylskåpet på jobbet var proppat med semlor utan Viktoria och Daniel förlovade sig!!! Ja detta var ju en så fantastisk nyhet att alla program på TV blev framskjutna en halv timme för detta måste man ju verkligen få veta ALLT om.
    På jobbet funderade vi mer på varför det just blev semledagen och inte Kanelbullens dag?
    Ja det kan man fundera på!
    Man kan också fundera på hur jobbigt det kan vara att sitta och berätta att pappa har gett mig tillstånd att förlova mig ( jag är visserligen 31 men det är ju bra att pappa har lovat och han har dessutom kollat med Statsministern för säkerhets skull, bra!)
    Ja ja vad är väl en förlovning på slottet! :-)
    Jag läste förresten att om man gick till konditoriet när man skulle köpa semla så var det helt ok att äta en.....undrar bara hur långt bort kondiset måste ligga....det stod det inte!

    Mums!

    Måndag

    Det är inte ett vackert ord, måndag, det är tungt, tröttsamt, och långt ifrån fredag! Det finns dock bättre måndagar och de måndagarna när barnen dyker upp här är bättre än andra måndagar. Detta fast huset blir upp o ner och svettiga, leriga träningskläder fyller tvättkorgen och köksbordet förvandlas till läxbord med papper och böcker lite överallt......MEN samtidigt fylls huset av tjat, ret, skratt och sånt som gör en mamma glad!
    Jag som var enda barnet har aldrig upplevt den där ilskan som tydligen kan uppstå bara för att ens bror tittar på ett speciellt sätt eller det raseri som väller fram bara för att ETT ord framförs på ett speciellt sätt.....det är en helt egen värld på något sätt.....syskonvärlden och varannan vecka saknar jag faktiskt den, även om jag inte alltid är villig att erkänna det :-)
    Här kommer en bild på äkta syskonkärlek!!!

    Glada bröder på restaurang i Karlstad!!!!

    Karlstad

    Den här helgen har vi varit i Karlstad för att kolla på FBK-MoDo, det var väl tänkt att MoDo skulle vinna för att humöret på några av oss skulle vara på topp men så blev det ju inte riktigt! Det var i alal fall kul att spana in Lila Arenan och den var mycket trevligare än Scandinavium. En grej som var bra var att på hotellet som vi bodde på hade de så att om man tog en öl i baren så kunde man få biljett till en buss som körde oss direkt till Arenan, bra va? Inte så mycket att tveka på!
    Efter matchen blev det restaurangbesök och sedan hem till hotellet för att precis hinna se vilka som gick vidare i melodifestivalen.
    Idag blev det god hotellfrukost o sedan var det dags för mig att bli lite nördig.....jag fick Ulf att köra till Centralsjukhuset  och väl där sa jag "allt som ni ser framför er har JAG varit med o ritat" visst är det skönt att få vara så blygsam ibland! För er som är otroligt intresserade av detta följer några bilder.....

    Ja detta är ju från matchen....MoDos bås


    Här sitter en puck.....

    NU till det intressanta!!!!

    Ett hederligt prefabbygge!


    Vackra sandwichelement som står där och väntar på att bli monterade


    Tänkte inte blogga....

    ......men blev tvungen! Läste Linns blogg och nu har jag skrattat så att tårarna rinner och jag har också kommit på hur mycket man älskar sina barn! Jösses vilken underbar unge....
    Detta inlägg får också mina tankar att gå tillbaka några år och till en dag när barnens kusin skulle döpas.....just den dagen tyckte Magnus att det var dags att testa hur kort man kunde klippa sig om man tog saxen och gjorde en rand från pannan och till mitten på huvudet!!! Man kunde klippa kort och släktingarna som tyckte att dop var viktigt och stämningsfullt uppskattade inte 4 årige Magnus punkfrisyr!!! Själv var jag mer förvånad att man verkligen kunde klippa så kort utan att halva huvudet åkte med!
    Men tack Michaela ( Linns dotter) för att du har gett mig ett riktigt gott skratt och du.....det växer ut!
    Själv var jag och klippte mig igår och jag kan lova att jag fick betala rejält mycket för att se ut ungefär så som MIchaela ser ut just nu.
    Kram och god natt! Och till alla kreativa ungar där ute, heja på ni kommer att gå långt en dag och så kul ni kommer att ha på vägen!

    Heja Sverige!

    Är det något som jag verkligen gillar så är det helger som har skidor på TVn vid den tiden vi brukar äta frukost och den här helgen har det ju verkligen varit så! Man dukar upp frukosten i vardagsrummet och så sitter man där och tar långfrukost....mysigt!
    Ok det har inte gått lysande men ifag var det ju en riktig höjdare! Heja Helena! Vad grym hon var på att skjuta! Sedan blev det ju spännande i herrarnas slalom också fastän man inte alls hade väntat sig det.
    Ja det har varit en bra frukosthelg o resten av dagarna har också varit bra!
    Vi var på Harrys igår och åt Alla Hjärtans Dags middag, Ulf, jag och fem barn plus en respektive....det är kul att träffas alla, även om det fanns några av det manliga könet som hade blicken mer vänd åt storbildstvn än mot sina bordskamrater!!! :-)
    Båda dessa dagar har det också blivit riktiga långpromenader med Zorro och det är skönt både för mig och för Zorro!
    Nu står det en pizza i ugnen så det är väl bäst att man börjar duka så smått.....
    Gillade ni låtarna igår förresten? Jag tyckte i alla fall att det var en bättre omgång än ettan men visst blev jag förvånad över Markoolios låt....hade inte väntat mig att den skulle låta så.
    Ha det gott!!!

    Puh!

    Så här ser och känner sig Virre efter ett Intensivpass på Friskis &Svettis.....

    Det var nog 10 år aedan jag var på ett intensivpass senast och det kan man ju helt klart säga att det kändes. Jag antar också att det kommer att kännas imorgon, o dan efter det, o dan efter det....... GOD NATT!

    Har det hänt nå´t?

    Ja det kan man ju faktiskt undra.....det kan det ju inte ha gjort eftersom jag inte har skrivit här på länge, men visst har det väl hänt en del....
    -Jag har ärvt ett halvt hus ( eller mer ruckel kan man väl säga)
    -Linus har berättat att han nog redan fixat sin APU ( arbetsplatsutbilding) i 3:an.....i KINA!!!!!!!!!!!!! Lugn o fin VIrre det är två   år kvar du kommer att hinna vänja dig.....KINA!!!!!!!!!!!!!!
    -Jag har sett första deltävlingen i melodifestivalcirkusen live, såg till o med Bert Karlsson! :-)
    - Sverige-Danmark-matchen på Råsunda har haft biljettsläpp o jag fick inga biljetter.....slut på 45 minuter alltså bra mycket mer drag till det än till Madonna!
    - VI har bokat hotell i Karlstad!!!!! tänk vad vi reser.....vi ska se Färjestad-MoDo o hoppas att Foppa orkar masa sig runt lite på isen så att man får se honom.

    Ja det är väl inte så illa ändå? Jag jobbar ju ibland också o på tal om det så drar jag just nu runt på två kollegor också! :-) Känner mig riktigt som lilla lugna nu på morgonen när jag tuffar iväg o hämtar en där och en annan där.....o så iväg till jobbet!
    Till helgen är det alla hjärtans dag, glöm inte det!
    Vi ska ut och äta med alla barnen och det ska bli mysigt!!


    Utmanad x 2

    Utmaning

    Jag blev utmanad av Johanna och Linn
     Regler för utmaningen:
    - Gå in i mappen "mina bilder"
    - Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
    - Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
    - Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

    Ja så kul var den bilden....ja det handlar i alla fall om en hundutställningsdag i Lane Loge. Det skulle visas upp hur lydiga o fina hundar kunde bli när de gick lydnadskurs och då var jag och Zorro med.....på den tiden var han liten och snäll och löd matte ganska bra! ( Det är jag i röd jacka  i mitten av bilden)

    O nu är det ju synd om mig för jag känner INGEN att utmana.....

    RSS 2.0