Ensam hemma.....

Livet ser annorlunda ut för en curlingmamma just nu! Curlingmammans sambo har flytt landet och begett sig till Kina i 3 veckor, det är en jättelång tid kan jag meddela! :-)
och det är inte bara för mig som det har blivit förändringar, Zorro har blivit en dagishund!!! Han får varje morgon bege sig till ett hunddagis i Uddevalla och spendera dagarna med en massa hundar. I går hade han blivit kär i en söt lite tik o denna damen hade visst haft lust att leka med honom också. kul! för det var nästan som att lämna barnen första gången att lämna Zorro.....och dessutom lyckades han kissa inne det första han gjorde, MEN dagisfröken sa att det var inte ovanligt att det blev så......puh det var snällt sagt av henne!
Ja för övrigt går väl livet vidare även om jag känner mig ensam och redan längtar efter min Ulf, fast då är det bra att msn finns för vi har haft rätt så bra kontakt så jag vet att han både äter o lever! :-)
Sedan har vi visst installerat Skype också men så långt har jag inte kommit i utvecklingen än utan sms o msn duger bra!
kram på er!!!

Till mina hjärtan!

image21


Idag är det ju alla hjärtans dag och jag gillar den dagen.....även om jag vet att det är köpmännen som lurar oss att handla gulliga nallar och söta kort. Men för mig handlar det inte om nallar och kort utan en dag speciellt för de i mitt liv som jag älskar!
Så därför Ulf, Linus och Magnus.....denna dagen är till er från mig med ett stort tack för att NI finns och för att ni orkar med mig!

Vill även krama alla er andra som naturligtvis också betyder mycket för mig, ni får också plats i mitt hjärta!!!
Ta vara på varandra!!!


image22

Inget speciellt!

Jaha det har gått ett tag sedan tanten bloggade.....det är den där träningen den tar musten ur en! :-)
Idag tex. ska Ulf o jag spela badminton och tyvärr har han börjat att bli väldigt duktig, ja med mina mått mätt alltså! I början rådde jag på honom men nu är det tufft och man vill ju inte gärna förlora....får se hur det går idag! Passa dig Ulf!!!!
För övrigt händer det väl inte så mycket just nu, men imorgon ska jag träffa mina "gamla" arbetskompisar och det ska bli kul! Vi har inte träffats på ett bra tag och Carina, som vi ska hem till, har köpt hus och det ska bli himla kul att se det!
Till helgen är det ju första omgången av melodifestivalen och Linus o Magnus ska dit på generalrepitionen, ska bli kul att höra vilken låt de tror på.
Snart drar ju även både hockey och fotbollsmatcher igång o som ni kan se är i alla fall Zorro laddad!!!



RSS 2.0