Äntligen barn på nytt!

Igår hade vi besök av Örjan, Assi, Tyra och Ticka och vi hade en jättemysig dag! Jag hade föreslagit att vi skulle åka till Emaus för där var vi alltid när Linus och Manne var små och jag saknar det stället. Därför var det ju ett strålande tillfälle att återigen få klappa kaniner, titta på getter, hönor och hästar och få vara barnslig igen!
Vädret var väl sådär men det blev en mysig stund ändå och Tyra är en fantastisk liten tjej, så glad och fin.
Måste ju också gratta Team Erik till finalplatsen. Det känns ju inte alls fel och jag tror att det mesta beror på att de ser så snygga ut eftersom de har samma frisör som jag!!! :-) Helle följer med dit upp varje helg och stylar hela kören, kul!
Kan också berätta att brevet från mammografin dök ner i fredags och det var pirrigt att öppna det men resultatet var bra och det känns ju fantastiskt skönt. Jag är med ett tag till!
Jag får äntligen gulla med kaniner igen....
Virre i bur!

Vet inte men det känns inte helt oväntat att Örjan gick in i just denna buren....

Tyra gungar i päronet och verkar hur nöjd som helst, även om pappa tog väldigt hög fart!

Mammamåste.....

Ja alltså det finns ju väldigt mycket som man kan tänka sig och göra för sina barn och en massa saker som man dessutom VERKLIGEN gör, en del saker med glädje och en del grejer lite mindre roat....precis som jag har sagt till dem, att en mamma slutar aldrig att älska sina barn hur galet eller hur dumt det kan bli. Detta uttalande gjordes dock innan Manne bestämde sig för att bli filmare och ihop med sina klasskompisar göra SKRÄCKFILM!!!
Ja vad ska man säga....o dessutom tycker han att jag borde lägga ut deras otroliga trailer på min blogg så att ni kan känna längtan efter att få se hela filmen, ja och eftersom jag gör allt för mina barn så kommer den ju naturligtvis här.....
Manne&co trailer

Man kan ju alltid se det så att man ska uppmuntra ungdomar till att vara kreativa och inte bara sitta och hänga :-) Ja vi bestämmer oss för att vi stödjer detta arbete och läääängtar efter fullängdaren!


Vill bara säga det.....

......att oj oj oj vad trött jag blev idag på Friskis o Svettis! Men så bra det var! Ja det var väl bara det! Imorgon är en annan dag.....var snälla mot varandra då.
Zorro väntar på proffskontrakt!
Zorro på hal is!

Mammografi

Jaha då har man varit på NÄL och letat sig fram till mammografiavdelningen. Satt där i väntrummet med andra "tanter" i ungefär samma ålder och jag kände väl ingen jublande glädje direkt!
Kom in och hälsade på syster Kerstin som beskrev vad som skulle göras och berättade att för att få bra bilder och för att utsätta mig för mindre strålning så trycker man ganska ordentligt.......höpp höpp höpp vad är detta för något? Jag har aldrig hört talas om att denna undersökningen ska göra ont????
Nåväl hon frågar vidare om jag regelbundet undersöker mina bröst......och vad svara konflikträdda Veronica, ja visst gör jag det!!! :-) Vad bra tycker hon då behöver du kanske inte den här lappen som visar hur man gör, EN GÅNG I MÅNADEN? Äh jag kan ju ta en för den kanske visar något jag inte har tänkt på........EN GÅNG I MÅNADEN, ja det var ju regelbundet!!! Tänk vad olika uppfattning man kan ha om det ordet!
Vidare in i själva röntgenrummet o ja det gjorde ont.....ja inte så att det var nära döden upplevelse men oj oj oj vad det klämdes ihop.....har man inte haft taxöron innan finns ju verkligen risken för att man får det efteråt och dessutom var det två bilder på varje bröst. Nu vill jag inte påstå att jag är otacksam utan jag är mycket glad över att bli kollad och nu väntar två veckor med undran.....vi hoppas att allt har gått bra!
För övrigt vill jag bara tillägga att om man ska vara med i Grammisgalan så får man inte se ut HUR som helst......det har jag bestämt!
Så här får man inte gå klädd.....fy Lasse stefanz
Ja det gäller mannen längst till höger......

Arbetsångesten kommer krypande!

Ja visst är det så....när man har varit långledig och sovit länge och bara haft det bra så känns det inte riktigt kul att man ska börja jobba igen, men det brukar ju ordna sig på något sätt. Tur är ju att det bara är tre dagar som man ska jobba också innan det blir helg igen så att man liksom inte chockar kroppen för mycket!
Annars har detta varit en sån dag när barnen åker till sin pappa o det lämnar alltid ett tomrum....man vänjer sig inte riktigt med det.
Ulf och jag har gått en långpromenad och varit o sett Kropps Damer besegra Skånela, HEJA PÅ, och bara för att känna mig lite nyttig står det just nu ca 50 bullar på jäsning. Vaniljbullar, känner ni doften? Mmmmm.....:-)
Ja imorgon är en annan dag och med stor sannorlikhet kommer jag att klara den också, men på torsdag ska jag på bröströntgen. Det känns ju sådär, usch tänk om jag går omkring och har något dumt i mina bröst....jag vet ju att det finns i släkten och därför vill man ju helst bara slippa få veta! Löjligt va? Men jag är ju sådan, så länge jag inget vet så är jag ju frisk!


Bambi på Holmevattnet...

Så blev det verkligen av, en riktigt fin dag på skridskor, varm blåbärssoppa och korvgrillning, precis som det var när jag var liten! Tack Kenneth och Carina som tog oss med till ett så fint ställe och hemskt kul att ni ville följa med....fanns ju andra som hade väääldigt mycket att göra just idag eller som inte hittade sina skridskor!!! :-)
Ja ja tur att man får göra som man vill!
Jag blev i alla fall såpass tänd på detta att jag gärna skulle göra om det imorgon igen, fast jag var ganska stel eller ja mer helstel och darrig ibörjan. Höll på att sätta mig på rumpan när jag typ hade tagit ett halvt skär men sedan kom det sig lite bättre!

Magnus i solen på is!

Korvgrillningsskötaren, Carina!

Bäst att skydda sig ordentligt tycker Linus

Så här glatt är det på is :-)

RSS 2.0