En helt vanlig men trevlig dag!

Eftersom det skulle bli ett sådant fruktansvärt väder hela denna veckan så har vi inte planerat något speciellt....visste bara att vi skulle "passa" Johanna.....ja det skulle ju kunna bli jobbigt men hon var rätt snäll så dagen blev riktigt bra! :-)
Vi åt lunch på Kaktuz o sedan lockade vi med oss landkrabborna ut till havet.....ja inte så långt men vi har sagt förr att vi skulle fika på Snäckan någon gång o eftersom det faktiskt inte var det där enorma ovädret så blev det av idag!
När det var gjort tyckte Ulf att vi kunde gå hem så sagt o gjort vi sa hej då till Johanna o Fredrik ( tror att det kommer att falla ner en telefon vilken dag som helst!!!!) och så tryckte Ulf på sin fantastiska telefon som kan mäta avstånd och kaloriförbrukning o ja nästan allt, ja man kan RINGA med den också,  och så gick vi hem. Det var 4.9 km och Ulf gjorde av med 523 kalorier.....o klockan var 18.35......19.00 var jag på utegympa med friskis.....DET var väl en hurtig dag!!!
Jag gillar såna här dagar som egentligen inte är något speciellt med, utan egentligen lite trist eftersom mina goa ungar åkte till pappa idag, men som ändå blir bra!
Fram för fler sådana dagar!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fortfarande ingen telefon som trilat ner från himlen ;p

2009-07-21 @ 20:06:50
URL: http://laprinzessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0